Siirry sisältöön

Asiakkaitamme

Test World Oy on puolueeton autojen ja renkaiden testaukseen erikoistunut yritys, joka toteuttaa tilaustyönä testausprojekteja auto- ja rengasvalmistajille, autoalan lehdille ja viranomaisille. Lisäksi yritys tarjoaa asiakkaille sertifiointi-, tuotetestaus- ja tyyppitestauspalveluja. Test World Oy kuuluu Millbrook Proving Ground Ltd –konserniin, joka omistaa yhden Euroopan johtavista itsenäisistä ajoneuvotestaukseen ja -kehittämiseen erikoistuneista teknologiakeskuksista Englannissa.

”Luottamus tilitoimistoon on kaiken lähtökohta. Tilisakut tarjoaa meille nopean ja mutkattoman palvelun ja on erilaisissa tilanteissa osoittanut olevansa luottamuksen arvoinen.”

Tanssiteatteri Minimi on monialainen esittävän taiteen yhteisö, joka tekee lajityyppirajoja tottelemattomia fyysisiä esityksiä etsien uusia tapoja sysätä ajatuksia liikkeeseen. Minimin kotinäyttämö Sotku sijaitsee Kuopion keskustassa Kasarminpuistossa. Omien esitysten lisäksi Minimi järjestää Sotkulla vierailuesityksiä, tapahtumia ja erilaisia yleisötyöprojekteja.

Minimi esiintyy aktiivisesti myös perinteisten näyttämötilojen ulkopuolella ja on ainoita suomalaisia kiinteitä ryhmiä, jotka tekevät säännöllisesti myös katuteatteria ja ulkoilmaesityksiä. Kaikki ohjelmistossa olevat teokset on tehty kiertämään ja esityksistä yli puolet on kotinäyttämön ulkopuolella.

”Minimi on toiminut jo useamman vuoden ajan Tilisakujen asiakkaana ja ollut erittäin tyytyväinen nopeaan ja asiantuntevaan palveluun.”

Snellman-kesäyliopisto on Pohjois-Savon alueella toimiva vapaan sivistystyön oppilaitos, joka toteuttaa mm. avoimia korkeakouluopintoja, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, Lasten yliopistotoimintaa ja Ikääntyvien yliopistotoimintaa. Meillä opiskelee vuosittain noin 4000 ihmistä.

”Valitsimme Tilisakut talouhallintopalvelujemme tuottajaksi, koska siellä homma sujuu rautaisella ammattitaidolla! Pienen yrityksen joustavuus ja henkilöiden ystävällisyys tekee yhteistyöstä erityisen miellyttävää.”

Liivi Rusini on naisten alusvaatekauppa, joka on toiminut Kuopiossa yli neljäkymmentä vuotta.

”Tilisakujen ja Rusinin kokonaisvaltainen yhteistyö on jatkunut jo yli kahdeksan vuotta. Oma kirjanpitäjä on hoitanut palkkalaskennan, kirjanpidon ja veroasiat, siis kaiken luotettavasti tilinpäätökseen saakka, siitä iso Kiitos.”